Sandvikens Skyttegille & Sandvikens Ungdomsskytteförening

Logga in | Kontakta oss

Fältskytte, Inbjudningar och resultat

small logo

Aktuella tävlingsreferat .

För att få med en tävling/resultat/referat i programmet skicka ett mail med informationen till
Göran Wennerberg


Sandvikensskyttegille skinkskytte
Fält i Sandviken 9 december 2018

Mycket dimma och kvardröjande krutrök gjorde att längsta avståndet som det någorlunda gick att skjuta från blev 300m och vi kortade av tävlingen till 5 stationer.
Olle Gabrielsson lyckades trots det att skjuta fullt och dessutom med fullt antal innerträffar. Sven Olsson sköt också fullt men med mindre antal innerträffar.
Kikarskyttarna hade kanske något bättre möjlighet att se figurerna för dom sköt fullt alla tre och med Lars-Erik Björk som segrare.
Trots dom yttre förutsättningarna så lyckades vi genomföra tävlingen och vi fick en trevlig dag på skjutbanan med kaffe och lussekatter och fina priser.

Ref. Bernt Åhlund


Skinkskjutningen
Fält i Sandviken 11 december 2016

Tyvärr besvärligt väder med ymnigt snöfall, speciellt i 1:a patrullen gjorde att vi inte kunde skjuta på längre avstånd än 385 meter.
Skyttarna är dock ett tåligt släkte och kämpade sig igenom tävlingen som ändå till slut kunde avgöras på ett någorlunda rättvist sätt.
Vann gjorde Olle Gabrielsson som sköt fullt med 17 innerträff av 18 möjliga. Sune Påhls och Sten-Olov Åberg sköt också fullt men med några mindre antal innerträffar.
I kikarklassen briljerade som vanligt Johan Blank med alla träff och fullt antal innerträffar före Björn Rosen som också sköt fullt men lite färre antal innerträffar.

Ref. Bernt Åhlund


Inskjutning nr2
Fält i Sandviken 27 november 2016

Den här gången var det Sven Olsson som fyllde i alla figurerna tillsammans med Johan Blank som sköt fullt igen.
Det blev i alla fall rätt hyfsade resultat överlag trots mycket blåsigt väder.
Nu återkommer vi med skinkskjutningen om 2 veckor och hoppas på lite fler deltagare då.

Ref. Bernt Åhlund


Inskjutning nr1
Fält i Sandviken 13 november 2016

Olle som vanligt full pott och även Johan Blank fyllde i alla figurerna.
För dom övriga märktes lite ringrost efter sommaruppehållet, noteras i alla fall att Kalle Åberg som i år gått upp i klass 4 håller stilen och matchar dom andra i klassen, Kalle var som vanligt banläggare.

Ref. Bernt Åhlund


Jalle Hellbom vinnare av årets skinkskyttetävling.
Fältskytte i Sandviken 15 december 2013

Jalle Hellbom var ensam om att få träff på alla skotten och vann därmed årets skinkskjutning där lite regnigt och mörkt väder vållade en del besvär.
Det var ändå överlag höga resultat.
Tyvärr inte så många deltagare, men vi som var där fick i alla fall till slut en trevlig avslutning på höstsäsongen, där alla som deltog fick något gott med sig hem att äta till julhelgen.

 

Resultat

Ref. Bernt Åhlund

Kontakta oss | ©2006-2013 Sandvikens Skyttegille